TransAgent Kft, Budapest   

   

  

 

Főoldal|Bemutatkozás|Kitüntetések|Támogatások|Korábbi projektek|Munkáink képekben|Kapcsolat|

 

 

 

 

 

Árufuvarozás, környezetvédelmi rekultivációs munkák, külkereskedelem:

 

Árufuvarozás
Tevékenységünket közúton saját fuvareszközzel végezzük, kis terjedelmű, de nagy értékű árukat fuvarozunk. 
Vasúti szállítmányozói tevékenységünk Európára korlátozódik.

Több szállítmányozó cég fuvardíj rendszerét is jogosultan ajánljuk.

A TransAgent Kft. költségelemzést, marketingtevékenységet, képviseletet és a kereskedelmi ügyletek gazdaságosabbá tételét lehetővé tevő tevékenységét az európai vasúti kapcsolataival való magas fokú szakmai felkészültségével és napi szerviztevékenységével teszi jól felhasználhatóvá.
Belföldön alvállalkozókkal végzünk autópálya építési tömegáru szállítást, rakodást.

 

Környezetvédelmi rekultivációs munkák

Az elmúlt években cégünk üzleti kapcsolatain és megrendelésein keresztül előtérbe kerültek a környezetvédelmi és hulladékgazdálkodási projektek.

A cég bontási és szállítmányozási tapasztalata lehetővé tette, hogy aktív szereplőként vegyen részt ezen a piaci területen is. Megrendeléseink révén szerződéses viszonyban állunk a magyarországi hulladék-, és veszélyeshulladék lerakókkal, illetve fuvarozókkal. Az évek során elvégzett munkáink mennyiségéből adódóan partnercégeinknél (szállítmányozók, lerakók, laborok) a piacról visszaigazolható jelentős kedvezményeket értünk el, ezzel is nagymértékben növelve cégünk versenyképességét.

 

Külkereskedelem, vaskohászati alapanyagok nagykereskedelme

A TransAgent Kft. belföldi begyűjtő partnereitől havonta kölcsönösen kialkudott áron vashulladékot vásárol, vagontételben és ezen mennyiségeket értékesíti részben belföldi, részben külföldi felhasználó kohászati üzemek illetve viszontkereskedők részére.

Belföldi partnereinket tapasztalt munkatársak és társcégek köréből választottuk ki, akik pontos határidőkre a vállalt minőséget biztosítják, melyet cégünk gyors, pontos fizetéssel ellentételez. Ugyancsak régi bevált kapcsolatra alapozódik a TransAgent Kft.-től vásárlók köre is, üzleti viszonyunk a hosszú távú kapcsolat fenntartását tekinti a legfontosabb célnak.